Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nymåne i Tyrens tegn/New Moon in the sign of Taurus

05/05/2019 @ 19:00 - 20:30

100kr
New Moon Ceremony at Sacred Ceremonies

Vi er nu vel inde i det 3. store personlige skift astrologisk set i 2019. Pluto og Saturn, der siden april ligger “conjunct” hinanden får stor indflydelse for os alle resten af 2019 og ind i 2020. Det forstærkes nu ved at begge planeter går retrograde i den næste uge. Hvad der sker i- og omkring os er hvad mange af os har ventet på, og det går langt over hvad vi kan forestille os.

Lorna Byrne har følgende spørgsmål som måske kan være brugbare for dig op til den næste nymåne:
1. What am I going to do in and with this new force Field?
2. How am I going to regenerate my Personal ecology?
3. Lost in translation somewhere between the old order and the new chaos, what is my unique invitation to renewal and innovation?

Hvordan det kommer til at udspille sig individuelt såvel som på det kollektive plan afhænger som altid af vore valg og hvorledes vi kan bringe balance i vore liv, selv når omverden kan virke spændende men kaotisk. 

Sacred intent er alfa og omega. For denne ceremoni vil jeg igen have fokus på grounding og balancering af kroppens energier så vi bedre kan navigere i og med den nye energi – lade den arbejde for og gennem os dog uden at vi bliver overvældede.

Generelt om Nymåneceremonier: I kalenderåret har vi mellem 12 og 13 nymåner. Ved nymåne, det vil sige når månen er på sit svageste blus og mindst synlig på nattehimlen, er vi på det mest potente og vigtigste sted til at sætte nye intentioner for den kommende tid, det være sig måned eller år. Gennem sacred ceremoni med elementer fra Shamanisme inviteres du ind i et rum, hvor sjæl og krop bringes ind i nuet .

Derfra kan vi, som ”creators” af vore egne liv, arbejde med intentioner i samklang med vore højere selv og universet. Månen reflekterer tilbage til os vores følelser og i dagene op til nymåne (balsamic moon) tømmer vi os for tanker og følelser så vi kan modtage den specielle information, som vi har brug for. 
Ceremoni og Sjælerejse hjælper os på vej til at gå dybere og bringe ny energi gennem intention ind i vores liv.

Alle er velkomne og ingen forudsætninger for at deltage. Ceremonien forgår primært på engelsk.

Du kan tilmelde dig ved at skrive til mig på: info@sacredceremonies.dk

Pris: Kr 100 for ikke-medlemmer og fri adgang for Tinkuy-medlemmer.

Love, light and grace,
KaReena

Details

Date:
05/05/2019
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
100kr
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.tinkuy.dk/events/10058

Venue

Tinkuy
Badstuestræde 13
Copenhagen, 1209 Denmark
+ Google Map
View Venue Website